Online incasso door Cashflowbeheer

Op het moment dat je openstaande factuurtjes open hebt staan is dit vervelend. Het wordt nog vervelender als er naar herinneringen en aanmaningen nog steeds niet betaald is. Je wilt geen vervelende relatie met je klant opbouwen en toch wil je je geld hebben. Vaak kan het een idee zijn om een belletje te plegen en echt nog even goed contact op te nemen met de debiteur. Wanneer dit niet helpt kan het toch een idee zijn om eens een kijkje te nemen bij een incasso bureau. 

Online incasso is iets wat je de afgelopen jaren steeds meer terug ziet komen in de incassowereld. Zo kun je gemakkelijk en snel bij verschillende incassobureaus contact opnemen en ervoor zorgen dat de debiteur alsnog snel betaald. Online incasso kun je zoals het woord al zegt makkelijk online regelen. Zo kun je zelf kiezen met welk bedrijf je samen wilt werken en je kunt alles online regelen. Het is dus niet zo dat je eerst naar een bepaald incasso bureau op locatie moet komen. 

Wat is incasso nu precies?

Een incassobureau zorgt ervoor dat ondernemers die nog geld krijgen van klanten die niet willen betalen alsnog gaan betalen. Het zijn vaak vervelende situaties, vaak kan de klant niet betalen of is er een andere reden dat de klant niet betaald. Als je als ondernemer zelf al herinneringen en aanmaningen hebt gestuurd is de vervolgstap een incassotraject starten. Online incasso kan ervoor zorgen dat je op een normale manier snel je geld terug krijgt. Vaak gaat dit op een vrij harde manier, zo kun je vaak zelf kiezen of dat je wilt dat er gebeld gaat worden of dat er een mail verstuurd gaat worden. Dit hangt af van de organisatie waarmee je samen wilt werken. Elke online incasso maakt hier andere afspraken over en heeft hier zo zijn eigen ideeën over. 

Hoe vind je het juiste incassobureau

Het kan lastig zijn om de juiste partij voor debiteuren administratie te vinden. Kies je voor online incasso of wil je liever een partner op locatie hebben. Iedereen heeft hier zo zijn eigen idee over. Daarom is het een idee om je goed te verdiepen in wat voor een incassobureau je nu precies wilt. Zorg dat je hier veel tijd in stopt, het is zonde als je met een incassobureau gaat samenwerken waarbij achteraf toch de samenwerking niet helemaal lekker loopt of waar je toch niet helemaal een goed gevoel hebt. Vaak kun je kijken of het een idee is om in je directe omgeving te kijken naar wat voor een incassobureaus andere ondernemers gebruiken op het moment dat er niet betaald is.

 

Direct weten wat uw kosten zijn?

Wij werken zo transparant mogelijk. Daarom laten we u makkelijk uw prijs berekenen met onze tool.

Offerte aanvragen